Palvelumme

Kilpailutamme asiakkaidemme taloushallinnon palvelut sekä tarjoamme controller- ja talousjohtajapalveluita. Anna meidän varmistaa, että voit keskittyä töihin, joissa olet parhaimmillasi.

Taloushallintopalveluiden kilpailuttaminen

Oletko tyytymätön nykyisen tilitoimiston palvelun laatuun, palveluvalikoimaan tai kenties hintatasoon, mutta tilitoimiston kilpailuttaminen saa sinut näkemään punaista?

Kilpailutamme taloushallinnon palvelut, ja autamme sinua löytämään taloushallinnon kumppaniksenne ammattitaitoisen, nykyaikaisen ja tehokkaan tilitoimiston. Meillä ei ole sidonnaisuuksia tilitoimistoihin, joten suoritamme kilpailutuksen asiakkaan valtuuttamana – täysin neutraalisti ja asiakkaamme etuja ajaen.

Näin kilpailuttamisen prosessi etenee:

Palvelumme hyödyt:

Controller- ja talousjohtajapalvelut

Oletko harkinnut oman taloushallinnon tai taloushallinnon osakokonaisuuden ulkoistamista?

Peruspakin controllerin tai talousjohtajan tehtävänä voi olla esimerkiksi asiakasyrityksen kuukausiraportoinnin suunnittelu ja toteutus. Kartoitamme yrityksesi talousraportoinnin tarpeet, teemme sovitun aikataulun mukaisesti kuukausittaisen raporttipaketin sekä käymme sen kokonaisuudessaan aina läpi säännöllisissä tapaamisissa.

Sovimme yhdessä asiakkaamme kanssa palvelun sisällöstä, ja palvelun laajuus voi vaihdella esimerkiksi yrityksen kehitysvaiheen, taloudellisen tilanteen tai resurssien mukaisesti. Voimme auttaa myös projektiluontoisesti mm. hinnoitteluun, kustannuslaskentaan, budjetointiin tai vaikkapa taloushallinnon prosessien, resursoinnin ja järjestelmien kehittämiseen liittyen.